Programlægning

Haraldslund Motionscenter tilbyder dig forskellige muligheder for at få vejledning til din træning, så du kan finde præcis den løsning, som passer dig bedst. Vi har designet et udbud af instruktioner/programlægninger, hvor der er rig mulighed for at få effektivitet og fastholdelse af motivation - uanset om du er ny motionist eller meget erfaren. 

Du skal booke tid til et program på forhånd via tlf.: 99 31 67 80, eller ved personlig henvendelse i centeret. Ved henvendelse pr. telefon kan du lægge en besked på telefonsvareren, og vi vil ringe tilbage til dig.

Grundprogram (ca. 60 minutter)

Her får du et godt træningsprogram, som indeholder lidt kredsløbstræning og styrketræning - primært i træningsmaskiner. Du har måske dyrket lidt motion før, men har ikke erfaring med træning i et motionscenter. Grundprogrammet er ideelt som startprogram, så kroppen vænnes til træningen.

Instruktøren vil, efter en kort samtale med dig, vise dig, hvordan relevant træningsudstyr betjenes og vil tjekke, at du laver øvelserne korrekt. Du får et program udleveret.

Har du skader, sygdom eller helt særlige ønsker til træningsprogrammet, så skal du i stedet booke et specialprogram – der kan ikke bookes et grundprogram i disse tilfælde. I tilfælde af at der ikke er oplyst om skader, sygdom eller særlige ønsker, kan instruktøren afvise at lægge programmet, eller i stedet tage betaling for et specialprogram.

Max 2 personer sammen.
Pris 165 kr. pr. person.


Specialprogram (ca. 60 minutter)

Er der særlige hensyn, som instruktøren skal tage hensyn til, så skal du vælge dette program - det kan eksempelvis være, hvis du har skader eller sygdom eller, hvis du har helt specielle ønsker til dit program (det kunne være et løbeprogram, splitprogram, træning til skiferie m.m.).

Hvis du har skader og/eller sygdom, så skal du have godkendelse fra din læge, fysioterapeut, eller anden relevant behandler, før du booker specialprogrammet. Instruktøren har ret til at afvise henvendelser, hvis det vurderes at de særlige hensyn, som skal tages, ligger uden for trænerfaglige rammer.

Max 1 person.
Pris 245 kr. 

Personlig træning  - personligt program baseret på dine forudsætninger og ønsker

Personlig træning ved Haraldslund starter altid med en samtale med din træner. Denne samtale er gratis og uforpligtende og varer ca. 30 minutter. 
Ved den første træning med din personlige træner vil der blive udarbejdet et træningsprogram, der passer 100% til dit niveau, form og målsætning. Det sikrer dig den bedst mulige træning, og giver markant bedre resultater. Dette program kan du bruge de dage, hvor du træner på egen hånd.
Det er helt op til dig, hvor ofte du vælger at træne med din personlige træner, og de gange, hvor træneren er til stede, vil I arbejde med nogle andre øvelser, som vil medvirke til progression, variation og udfordring i din træning.

Personlig træning med træner 460 kr. pr. gang (én times varighed) ved køb af enkelbillet.

Opfølgning på træningsprogram - når du trænger til ny udfordring!

For den største effektivitet i din træning er det vigtigt med en fornuftig progression. Vi tilbyder derfor alle muligheden for at få opdateret "gamle" træningsprogrammer, som er lavet her i Haraldslund. Du og instruktøren vil mødes og tale om, hvordan din træning er gået og vil lave justeringer på dit program evt. gennem nye øvelser eller flere sæt.

Max 1 person.
Pris 165 kr. pr. person.

Opfølgning på specialprogram

Pris 245 kr. pr. person

Grupper/skoleklasser – rundvisning/træning

Vi laver gerne rundvisninger og evt. træning for grupper i motionscenteret. Ring til motionscenteret og book tid til dette i god tid.

Grupper op til 10 personer kr. 200 samt én motionsbillet pr. deltager.
Grupper op til 20 personer kr. 400 samt én motionsbillet pr. deltager.
 


 


 

 

 

Seneste nye

Flæskestegsandwich

Vi har hver onsdag til frokost hjemmesmurte flæskestegsandwich. Læs mere

Infrarød sauna

Positive egenskaber ved brug af infrarød sauna. Læs mere

Aqua yoga + gus

Efterårs-tiderne ved Sanne Kjeldsteen. Læs mere

Kunst i Lunden

Bliv udstiller i Haraldslund Vand- og Kulturhus - vi stiller 30 meter væg til rådighed gratis. Læs mere

Lider du af en kronisk sygdom?

Vi har specialhold i vandgymnastik hver tirsdag, kl. 16.00  Læs mere

Wifi

Ved du at vi har gratis Wifi i Haraldslund? Læs mere

Udstiller i december

Jonna Brandhøj viser sine billeder hos os fra 1/12 til 8/1. Læs mere

Månedskort 199 kr.

Vores månedskort giver adgang til centeret samt alle fitness- og bike hold. Læs mere

Styrketræning for mænd med kræft

Torsdage kl. 13.00 - 14.30 og derefter svømmehallen på egen hånd.  Læs mere