Bodybike basis, 1 og 2

Effektiv kredsløbstræning i intervaller af forskellig intensitet, som forbedrer din kondition og sætter din forbrænding i vejret.

Der er ingen krav om påklædningsform til bodybike, men vi anbefaler, at du er iført cykelbukser (gerne med indlæg), og en t-shirt/top som ikke er i bomuld. Cykelbukser med indlæg kan købes i de fleste sportsforretninger.

Til bodybike benyttes specielle cykelsko - disse kan du leje ved Haraldslunds information for kr. 15 (husk at give instruktøren kvitteringen). Har du lyst til at få dine egne cykelsko, kan du købe disse ved de fleste cykelhandlere.

Du kan kun benytte Look-klamper på dine cykelsko.

Vi kan ikke anbefale at være iført meget korte shorts til bodybike, da huden kan blive irriteret, ved friktion mod sædet.

 


Bodybike Basis 

På dette hold fokuseres på indlæring af korrekt cykelteknik, således du lærer at fordele dine kræfter optimalt, og samtidig får minimeret risikoen for skader.

Der er indlagt pauser (kørsel ved lav/moderat intensitet), og kun lidt stående kørsel – holdet er derfor også optimalt, hvis du er utrænet, og ønsker at forbedre din kondition.

For begyndere.  

Bodybike 1

Foregår i intervaller af varierende intensitet (moderat til meget høj). Timen er mere udfordrende end Bodybike Basis, da vi sammenlagt kører i længere tid, og i længere/hårdere intervaller – samtidig vil der være mere stående kørsel.

For let øvede og øvede. 

Bodybike 2

For dig som gerne vil presses lidt mere - vi kører i intervaller af varierende intensitet (moderat til meget høj). Timen er lidt mere udfordrende end Bodybike 1, da vi kører i 90 minutter, og vil møde lidt flere hårde intervaller.

For øvede.