Personlig træning

Hvem er Haraldslunds personlige træner?

Jeg hedder Elena Babko, er 37 år og bor i Aalborg med min kæreste og vores to børn – Alexander og Sophia.

Min interesse inden for træning startede allerede som helt lille, hvor jeg dyrkede redskabsgymnastik. Senere blev det til styrketræning, sports aerobic, vægtløftning og fitness – alt der inkluderede konkurrencer. Det har resulteret i at jeg har været dansk mester i vægtløftning og fitness atlet nr. 2 som den bedste i DK, samt nr. 13 i Europa i 2002.

Jeg er uddannet elite fysisk træner fra Danmarks trænerskole i Aalborg tilbage i 2002 og siden da har jeg undervist og arbejdet med fitness og personlig træning. Hertil kan nævnes at jeg bl.a har været fysisk træner for HIK Volleyball Herre og tidligere AaB målmand Jimmy Nielsen.

Jeg har i årenes løb været på forskellige kurser inden for kost, livsstil, træning og forståelse af kroppen og sørger for at holde mig opdateret i hvad der sker på træningsområdet og hvordan man kan effektivisere ens træning endnu mere.

Hvad koster det?

Samtale 30 minutter er gratis. Herefter er prisen 460 kr. pr gang. Ved køb af klippekort på 3 ture er prisen 1300 kr. og ved 10 ture er prisen 4000 kr.

For at høre mere om personlig træning eller booke tid til en uforpligtende samtale kan du ringe til motionscenteret på 99 31 67 80 eller skrive til Elena på eab-kultur@aalborg.dk