Så er Haraldslund åben igen!Velkommen tilbage i Haraldslund

Vi slog dørene op torsdag d. 6.- maj og har haft en stille og rolig opstart med et flot antal besøgende.

 

Her har vi samlet de vigtigste informationer som er værd at vide, når du besøger os. Hold øje med vores hjemmeside og facebookside hvor vi opdaterer hvis nogle af retningslinierne ændrer sig undervejs!

 

For at få adgang til Haraldslund, skal personer på 15 år og ældre, fremvise gyldigt coronapas samt ID. Coronapasset er følgende dokumentation:

 

• Du er færdigvaccineret (min. 14 dage siden sidste stik) første stik (gældende fra d. 21 maj) , ellers medbringes negativ test)

• Du har haft corona inden for de seneste 14-180 dage

• Du er testet negativ inden for de seneste 72 timer

Du skal ikke  vise coronapas hvis du blot skal benytte biblioteket. 

 

Det er kun vores hovedindgang der benyttes, indgangen i siden af bygningen er altså lukket grundet adgangskontrol med coronapas ved informationen.

 

Vi tilbyder igen svingfri saunagus og temagus, med max. 15 deltagere. Der skal bookes plads via flexybox.

 

‍I vores motionscenter skal du være opmærksom på afstand og afspritning af dit udstyr. Derudover er hver anden cardiomaskine ikke i brug, så vi sikrer god afstand til hinanden. Du skal selv medbringe spinningsko - der kan lånes træningsmåtte men vi anbefaler at du medbringer din egen.

 

Vores holdplan er igen klar med spændende motionshold, vi har dog ændret lidt på planen, da en del af Haraldslund er udlånt til Aalborg Kommunes udekørende podere. Derfor har vi et udendørs motionshold som Lena står for. Holdet vil være en spændende blanding HIIT/Crossfit og er til dig der savner inspiration til, hvordan du kan bruge de redskaber der i forvejen er til rådighed i naturen og omgivelserne. Holdet er onsdag kl. 17.00 og da dette er udendørs er der ikke krav om coronapas på dette hold.

 

Vores bookingsystem er igen i drift og du skal huske at fremmøde til holdene når du ankommer. Der vil blive tildelt udeblivelsesgebyr på 25 kr. ved manglende fremmøde.

 

Vi opfordrer stadigvæk til at holde afstand, bruge håndsprit osv. Der er desuden max. antal på hvor mange der må være i de enkelte bassiner - husk at følge vores skiltning.

 

Nu er vores dejlige udendørs wellnessafdeling, igen klar til brug og vi kan med stor fornøjelse sige, at det fremover er GRATIS at besøge wellnessafdelingen (altså forudsat at man har en alm. svømmebillet).

Coronatiden har lært os, at det giver god mening, at fordele vores gæster i vores dejlige bassiner og udnytte pladsen optimalt, og det mener vi, at vi udnytter bedst, ved at inkludere adgang til wellness i billetten.

Vores udendørs bassin er 34 grader året rundt og der er 36 grader i vores jacuzzi. Du skal blot købe en almindelig svømmebillet/klippekort for at få adgang. Der gælder stadigvæk de almindelige regler for ophold i wellness, dvs. desværre ingen adgang for børn under 5 år, og kun adgang for børn 5-12 år ifølge med voksne.

 

Vores babysvømning er godt i gang, men det er besluttet at øvrige børnehold, såsom småbørnssvømning og alm. svømmeundervisning for 5-12 årige først starter op igen efter sommerferien. Der vil komme opdatering på Facebook og hjemmeside når de sættes til salg.

 

Vores specialhold starter op i næste uge og får besked om opstart fra deres instruktører.

 

SIB er allerede i gang under de gældende restriktioner. Kontakt Elin hvis du ikke har hørt fra os.

 

Du kan stadigvæk købe kaffe og drikkevarer i vores café, men vi har et begrænset udvalg af brød her i starten

 

Vores hårtørrere i omklædningsrummene er desværre ikke i drift, men vi har dedikeret en kabine i omklædningsrummet hos damerne, hvor du kan anvende en medbragt hårtørrer

 

Og sidst men ikke mindst, husk at vi ikke laver reglerne, men blot skal håndhæve dem.

 

Vi glæder os til at se jer alle igen i HaraldslundTilbage til oversigten

Seneste nye

Svømmeundervisning efter sommerferien

Der er enkelte ledige pladser tilbage Læs mere

Nye regler vedr. fritagelse af coronapas

Fra d. 1/7 skal du fremvise dokumentation for at du er fritaget for coronapas/test Læs mere

Haraldslund lukket pga. stævne

Vi holder lukket Lørdag d. 3 juli fra kl. 13.00 samt HELE DAGEN søndag d. 4 juli grundet stævne Læs mere

Sommerferie Åbningstider

Vi holder ÅBEN hele sommeren Læs mere

Babyfotografering d. 7/7 kl. 11.30

Så er der mulighed for at få taget undervandsfoto med din baby Læs mere

Ny Prisliste 2021

Her kan du se de nye priser gældende fra d. 2. januar 2021 Læs mere

Yoga for mænd hver lørdag kl. 9.00

Yoga for usmidige mænd er for alle der ønsker øget velvære Læs mere

Holdtræning i Haraldslund er omfattet af forsamlingsloftet

Fra mandag d. 26/10 er der i Danmark indført forsamlingsloft på 10 personer. Dette omfatter vores hold i holdplanen Læs mere

KURBADSAFTEN D. 1/10 KL. 18.30 - 22.00

Så kan vi endelig igen slå dørene op til vore populære kurbadaftener Læs mere

Gratis træning i Haraldslund

Tilbud om gratis træning er til pensionister eller borgere 60 + i Aalborg Kommune der har haft eller har en diagnose som kræft, hjerte, KOL, diabetes Læs mere

Sundhed i bevægelse

Vi har pt ændret i alle holdplanerne på grund af Corona Ring til Elin for nærmere information. Læs mere